Hustle Creatives | Who's Hustlin' - Maarten Geurink
“Hoi ik ben Maarten en ik sjouw spullen.” Hij werd wereldberoemd na deze wijze woorden in the making of van A Bit More. Meet the man behind the Hustle huisstijl, Maarten Geurink. Hij is cool, niet te groot en lekker pluizig. En ondanks the fame zo lekker gewoon gebleven.
Maarten Geurink, Hustle Creatives, huisstijl, logo ontwerp, grafisch ontwerper.
15692
post-template-default,single,single-post,postid-15692,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Who’s Hustlin’ – Maarten Geurink

Who's Hustlin' - Maarten Geurink grafisch ontwerper van Hustle Creatives

Who’s Hustlin’ – Maarten Geurink

“Hoi ik ben Maarten en ik sjouw spullen.” Hij werd wereldberoemd met deze wijze woorden in the making of A Bit More. Meet the man behind the Hustle huisstijl, Maarten Geurink. Hij is cool, niet te groot en lekker pluizig. En ondanks the fame zo lekker gewoon gebleven.

Gevoel kleien

Hij volgde een grafische opleiding en ging naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. “Op de HKU was het meer van ‘ga je gevoel maar kleien’. De werkelijkheid lag iets anders.” Hij leerde al snel dat een ontwerp valt en staat bij de communicatie met de klant.

“Ik wil het liefst dat ze op de bank springen als ze mijn ontwerpen zien. Zoiets zou ik zelf nooit doen hoor. Ik knik alleen goedkeurend.”

Met ingetogen enthousiasme vertelt Maarten Geurink over zijn werk. Hij kan er al zijn creativiteit in kwijt en na een vakantie staat hij te popelen om weer aan de slag te gaan. Buiten werkuren doet hij niks met ontwerp. “Dat Ruud Vonk zijn werk ook in zijn vrije tijd kan doen, daar heb ik veel bewondering voor.”

Maarten Geurink oogt ontspannen en vriendelijk. Hij springt van klus naar klus, als een kleine eekhoorn in de boom. “Misschien is dat zachte wel waarom ik op een eekhoorn lijk. Al doet mijn baard, die ik al jaren draag, ook een hoop.”

Maarten Geurink the movie

Hij is blij met Hustle. “Omdat wij de leukste zijn, ik denk echt dat het ons unique selling point is. We zijn een leuke ploeg, scherp en flexibel.” Onderling inspireert Hustle om van elkaar te leren. Badend in de talentenvijver van Hustle, werd ook Maarten Geurink gegrepen door het filmvirus.

“Ik heb aan een biografie gedacht of documentaire. Maar in een dronken bui is het ook al een full motion picture geweest.” Maarten strijkt met zijn hand door zijn baard en knikt goedkeurend. “Film is retegaaf!”

 


 

Hustle Creatives is een team van 15 strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken. Wie zijn die gekke creatieven? De gezichten achter de naam? De komende weken gaan we in op de vraag, who’s hustlin’?