Hustle Creatives | Hustle Creatives - Roggebotstaete bedrijfsfilm
Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete is een robuust natuurgebied gelegen in Flevoland. Binnenkort gaat er gebouwd worden aan een klimaatneutraal hoofdkwartier, Slot Roggebot: een een ontmoetingsplek, winkel en zalencentrum in één. Hustle heeft een wervende film gemaakt met als doel om vrijwilligers te enthousiasmeren ook de handen uit de mouwen te steken en te helpen met het bouwen van slot Roggebot.
Hustle Creatives - Roggebotstaete bedrijfsfilm
16104
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16104,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Roggebotstaete

Opdrachtgever

Roggebotstaete

Over dit project

Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete is een robuust natuurgebied gelegen in Flevoland. Er is ruimte om te wandelen of in het gras te liggen, er is een eetbos waar eigen eten verbouwd wordt en er worden schapen gehoed. Binnenkort gaat er gebouwd worden aan een nieuw project, namelijk Slot Roggebot: een klimaatneutraal hoofdkwartier, een ontmoetingsplek, winkel en zalencentrum in één.
 
Hustle heeft een wervende film gemaakt met als doel om vrijwilligers te enthousiasmeren ook de handen uit de mouwen te steken en te helpen met het bouwen van slot Roggebot. Daarnaast draagt de film bij aan de bekendheid van Roggebotstaete als een prachtig natuurgebied waar van alles te doen is.
 

Team en rollen

Account / Maarten Vink
Concept / Lou van Liebergen
Regie / Thijs Tuijt
D.O.P. /  Thijs Tuijt
Edit / Ruud Vonk
Productie / Maarten Vink